Δημιουργία

εταιρικής ταυτότητας

Η εταιρική ταυτότητα είναι ο θεμέλιος λίθος της επιχείρησης και η σωστός σχεδιασμός είναι καθοριστικής σημασίας

H εταιρική ταυτότητα αποτελεί την αρχή για την οικοδόμηση μιας σωστής εικόνας της επιχείρησης σας, προβάλλει το ύφος, τη δραστηριότητα και την κουλτούρα της και οφείλει να την διαφοροποιεί και να την αναδεικνύει. Σχεδιάζεται και υλοποιείται με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι σύμφωνη με το “προφίλ” της εταιρίας και συναινεί στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας.

Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας ξεκινά πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου, το οποίο καθορίζει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων. Τα βασικά στοιχεία που απαρτίζουν μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα είναι το λογότυπο και οι εφαρμογές του σε επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, ετικέτς κ.ά. Όλα τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας πρέπει να έχουν αναγνωρισιμότητα και να αποπνέουν μία ενιαία κοινή εικόνα, καθώς με αυτά γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες είτε με πιθανούς πελάτες. Στην εταιρική ταυτότητα εντάσσονται επίσης το εταιρικό έντυπο και η εταιρική ιστοσελίδα, δύο «οχήματα» επικοινωνίας μείζονος σημασίας για την επιχείρησή σας. 

Βήματα σχεδιασμού

εταιρικής ταυτότητας

Για να ολοκληρωθεί μια σωστή εταιρική ταυτότητα θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε και να αξιολογήσουμε τη φιλοσοφία και τους στόχους γύρω από τους οποίους περιστρέφεται η επιχείρησή σας Πυλώνες όπως η στρατηγική, η αισθητική αλλά και καθ'αυτό το προϊόν ή υπηρεσία είναι καθοριστικοί για να σχεδιάσουμε την εικόνα που επιθυμούμε και να προβάλλουμε το κατάλληλο μήνυμα στο καταναλωτικό κοινό.

01
Καταγραφή των απαιτήσεων σας

Ξεκινάμε με την καταγραφή των προτιμήσεων και των αναγκών σας. Πραγματοποιούμε μελέτη και ανάλυση της εταιρείας σας και των προϊόντων σας και παραθέτουμε τις προτάσεις μας.

02
Δημιουργία προσχεδίων

Οι συνεργάτες του γραφιστικού μας τμήματος, αφού κάνουν την απαραίτητη έρευνα στον τομέα των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, ξεκινάει με τη δημιουργία ορισμένων προσχεδίων - υποδειγμάτων.

03
Τροποποιήσεις στο project

Αφού συμφωνήσουμε στο προσχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ και την αισθητική της επιχείρησής σας, προχωράμε, εφόσον είναι αναγκαίο, στις απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές.

04
Ολοκλήρωση έργου

Με την ολοκλήρωση της σχεδίασης πραγματοποιείται η προετοιμασία των σχεδίων και των αρχείων που πρέπει να σας παραδώσουμε σε αρχεία υψηλής ανάλυσης και πολλαπλών μορφών, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε ψηφιακή ή έντυπη προβολή της επιχείρησή σας.

Τι περιλαμβάνει ο

σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Η εταιρική ταυτότητα αποτελεί ένα από τα βασικά μέσα επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Είναι ένα σύνολο στοιχείων (λογότυπο,φυλλάδιο, φάκελος, επαγγελματική κάρτα, κ.α.) τα οποία αποτελούν την εικόνα της επιχείρησης σας και πρέπει να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιπροσωπεύουν τις αξίες, την κουλτούρα, τις ιδέες και το πρφίλ της επιχείρησης σας.

Λογότυπο
Διαφημιστικό φυλλάδιο
Επαγγελματική κάρτα
Επιστολόχαρτο
Φάκελοι
Ετικέτες συσκευασίας

Πακέτα σχεδιασμού

εταιρικής ταυτότητας

Η κοστολόγηση του σχεδιασμού της εταιρικής ταυτότητας γίνεται με βάση το χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να γίνει η επικοινωνία, η μελέτη, η έρευνα αγοράς, ο σχεδιασμός, ο αριθμός προσχεδίων και οι τυχόν αλλαγές.
Ωστόσο έχουμε δημιουργήσει κάποια οικονομικά βασικά πακέτα τα οποία καλύπτουν μεγάλο ποσοστό επιχειρήσεων, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε η να διαμορφώσετε.

Starter
  • Σχεδιασμός λογοτύπου (2 προσχέδια)
  • Χρωματική παλέτα (έως 5 χρώματα)
  • 2 αρχεία σε μορφή web και print (png. pdf)
από99 €
Popular
Starter
  • Σχεδιασμός λογοτύπου (3 προσχέδια)
  • Χρωματική παλέτα (έως 5 χρώματα)
  • 2 αρχεία σε μορφή web και print (png. pdf)
  • Δημιουργία επαγγελματικής κάρτας μονής όψης (2 προσχέδια)
από119 €
Plus
  • Σχεδιασμός λογοτύπου (3 προσχέδια)
  • Χρωματική παλέτα (έως 10 χρώματα)
  • 2 αρχεία σε μορφή web και print (png. pdf)
  • Αποτύπωση λογότυπου σε διαφορετικά χρωματικά μοντέλα.(rgb, cmyk, bw)
  • Δημιουργία επαγγελματικής κάρτας διπλής όψης (2 προσχέδια)
  • Δημιουργικό επιστολόχαρτου Α4 (2 προσχέδια).
από199 €

Ζητήστε

προσφορά

Ενδιαφέρεστε για δημιουργία εταιρικής ταυτότητας; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος. Δεν θα σας πάρει πάνω απο 1 λεπτό. Είναι όμως αρκετό για να σας γνωρίσουμε!

About us

Είμαστε μια επιχείρηση παροχής αξιόπιστων και οικονομικά προσιτών υπηρεσιών στον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Άμφισσα Φωκίδας, Τ.Κ. 33100
Άμφισσα Φωκίδας, Τ.Κ. 33100
Follow Us:
Follow Us:

Τελευταία άρθρα

Copyright © 2022. M-web. All rights reserved. Powered by M-web